Zene

2013. július 6., szombat

9.rész/Változás

 Sziasztok! Nos,új rész! Kaptam építőkritikát Kincsőtől (ha olvasod,üzenem neked,hogy <3) amit próbáltam megfogadni,hát olvassátok el,és döntsétek el,hogy sikerült e! Megvan a 700 megtekintése a blognak,szóval nagyon boldog vagyok! Nem szeretek kierőszakolni komikat,de általában megvárom a 2 kommentet! Rossz esetben 1 után hozom,de ez az első blogom (ami valószínűleg érdekel másokat is) ezért kérlek,ha tetszik KOMIZZATOK! csak pár kedves szót,annak is nagyon tudok örülni,vagy segítsetek (mint Kincső),hogy mitől legyen jobb a blog! Puszillak titeket: Mira

Harry szemszöge:

A fiúkkal már mindent megbeszéltünk reggel. Már 4. napja kerültünk össze a Super Girls-el,és 1-2 dolog ezzel kapcsolatban megváltozott. Például Niall le sem tagadhatná,hogy tetszik neki Lucy,és be kell,hogy valljam tényleg gyönyörű lány,de meghagyom Niall-nek. Tegnap egész délután (miután vége lett az edzésnek) nem láttuk Lucy-t,mert Levivel volt. Amúgy nagyon jó fej fiú Luc öcsikéje,és nagyon szereti a nővérét,persze attól még szivatja,mi pedig nevetve szoktuk nézni 1-2 kis veszekedésüket. Levi tegnapelőtt (hétfőn) érkezett meg,legalábbis akkor toppant be az edzésünkre. Közben elgyakoroltuk a keringőt ami eléggé viccesen zajlott

Visszatekintés a tegnapi napra,a keringő próbára

Na sziasztok! Carol vagyok,a keringő tanárotok! - köszöntött minket. - Először kiválasztom a párokat! Mondjuk ti is választhattok!
- Választunk – kiáltottuk be,és a többi X faktoros is egyet értett,mert ugye ez közös fellépés.
- Csak annyi,hogy ti ketten – mutatott felénk Lucy-val – Aranyosak lennétek együtt,így legyetek egy keringőpár. Ha ügyesek vagytok jöhettek előre.
Mivel mi már ketten megvoltunk,így úgy döntöttek a többiek,hogy ők sem választanak másik párt,maradnak az ének partnereiknél inkább. Elkezdtük tanulni az alap lépéseket,ami nem volt nehéz. Angol keringőt tanultunk és mivel én tuduk keringőzni, a "párom" meg Lucy,aki heti 2x jár táncolni (habár nem keringő,vagy társastánc),neki sem volt nehéz elsajátítani az alapokat.
- Milyen kis ügyesek vagytok! - mosolygott ránk Carol. - Gyertek is előre!
Majd előre húzott minket,mi pedig konkrétan legelől álltunk. Mögénk jobbra,átlóban a Niall-Kyle páros,balra pedig a Louis-Esmie ment. Pont mögéjük,de kissé távolabb rakták a Zayn-Sam párost, Niallék mögé pedig ment Liam-Mil. Miután az összes X faktorost és párját beállították valahova,elkezdtük így térformában venni a táncot. Ez is könnyebben ment,mondjuk néha Zayn rálépett Sam lábára, meg ilyen kis hibák voltak. Persze ilyenkor Sam felkiáltott,mert Zayn persze,hogy nehezebb a lánynál. A többiek meg rájuk figyeltek,így összeütköztek,összefejeltek (igen,Niall-Kyle párosnak ez is sikerült) és össze-vissza táncikáltak. De ha ezeket rendbe raktuk,akkor egész jól ment mindenkinek.

Tehát amint mondtam,a fiúkkal mindent elterveztünk! Niall ma fogja Lucy-t elhívni moziba,amolyan első randi féleségre. Épp mentünk a közös edzésre (Si,Lau és Hope már együtt tartják az órákat),amikor ugyanolyan zaj hallatszott ki az ajtó mögül,mint mikor megismerkedtünk a lányokkal. Benyitottunk,és érdekes látvány fogadott minket. A lányok laza edző "style-ban" táncoltak Hope-al, a Mika ft. Ariana Grande – Popular Song c.dalára,közben énekeltek,amibe Lau is becsatlakozott. Simon és Levi is ott volt és mindkettő mosolyogva vette őket kamerával. Persze mondanom sem kell,hogy 5 perc múlva már twitteren/fb-n volt a kis produkciójuk.
- Sziasztok! - köszöntöttük a lányokat 2-2 puszival.
Hali – mosolyogtak,majd leültek törökülésben a mentoruk mellé,mert nagyon úgy tűnt,hogy mondani szeretne valamit. Mi is követtük a lányok példáját,és a földön ülltünk (Niall persze Lucy mellet).
- Na,ez inkább a lányoknak szól,de azért ti is hallgathatjátok,hogy az lenne,hogy kívánhattok valamit! Csak a Super Girls,de olyat amit lehet teljesíteni. Pl.: Találkozni szeretnél az egyik sztárral,vagy kérsz egy fánkot! Szóval ilyenek,adok nektek egy lapot,arra névvel ráírjátok a kívánságot,és arra kérlek titeket,hogy azért ne mondjátok el a másiknak,mert ez nem csak a kívánónak lesz meglepi,hanem a csapatnak is.
Miután kiosztotta a lapokat,a lányok sebesen írni kezdtek. Először Lucy adta be,majd nem sokára a többiek is.
- Na mostmár kezdhetünk! - csapta össze a tenyerét Si és beállítottak minket,majd elkezdtük.
Jó sokszor elénekeltük,persze néha-néha volt benne hiba,de kijavították (vagy Si vagy Hope) és folytattuk az éneklést. Persze Lucy-t mindig idegesítettem a kis szólómnál,például vagy magamhoz húztam és dolgokat súgtam a fülébe,vagy mikor megpuszilt (kényszerből),kibontottam a gondosan össze kontyozott haját. Ennek végére,mindig idegesen lökött el magától,de ma már nem csinált semmit. Tegnap beszélgettünk,mert tisztázni kellett pár dolgot. Azóta húgomként,néha nővéremként tekintek rá. Hihetetlenül jó fej lány,és megígértük egymásnak,hogy az X faktor után is tartjuk a kapcsolatot. Játékból boxolni kezdtünk,és most már nem kényszerből adott puszit,hanem amolyan 'fogadott öcsikém,nesze neked' stílusban. Lassan felvettük a kabátokat,és elindultunk,ki a teremből. A lányok mentek elől,vidáman csevegtek,és itt volt az idő,hogy Niall félrehívja Lucy-t és elhívja moziba. Ez meg is történt,a lányok és mi is a fiúkkal lassítottunk,és csendben vártunk,hogy mi lesz. Nem hallottunk semmit,mert mind a kettő suttogott,de aztán kicsit hamar visszatértek hozzánk. Niall suttogva elmondta,hogy most igazából a lány sietne ki,de majd megbeszélik. Kicsit zavartan,de azért idiótán vigyorogva lépkedett, így értünk ki. Nos a következő látvány mindegyikőnket váratlanul fogadott. Egy fiú várt kint,Levi mellett. Barna haja,barna szeme volt,és épp Levivel beszélgettek,amikor felnézett Lucy mosolyogva intett nekik,majd lefutott és adott egy puszit az öccsének a fiúnak azonban a nyaka köré kulcsolta a kezét,az magához húzta és megcsókolták egymást. Niall lesütötte a szemét,mi pedig a fiúkkal összenéztünk. Szegény ír manó,ezt látni neki borzalmas lehetett. Lucy elpirulva állt a két fiú közé, Levi vigyorogva nézte őket,a másik,akit a lány előbb megcsókolt,az pedig a derekánál fogva húzta magához.

 Miután mi is leértünk, furcsállva a helyzetet,de megálltunk előttük. Simon,Lau és Hope trió utánunk sietett,majd mellettünk megállva köszöntötték az új embert. A fiú Lucy-t elengedte és adott 2-2 puszit a lányoknak, Hope-nak és Lau-nak is. Simonnal kezet fogott,majd visszaállt Luc mellé és újra a derekánál fogva ölelte meg a lányt.
- Fiúk,ő itt Dave,a fiúm. - szólalt meg Lucy.
- Helló – nyújtotta a kezét felénk Dave,mi pedig megráztuk.
- Na menjünk – nézett körbe Kyle,majd megfogva Levi kezét (!!!) elindultak. Lucy büszkén nézett rájuk,majd miután Dave átkulcsolta Luc ujjait az övéin ők is elindultak. Mire mi feleszméltünk,már messzebb voltak így utánuk siettünk.
- Ti együtt vagytok? - nézett Levire és Kyle-ra Liam.
- Ühüm – mosolyodott el zavartan a lány.
- És mióta?
- Már egy ideje – válaszolt helyettük Lucy – Igazából mikor az X faktor elején megismerték egymást,már akkor volt valami. Aztán skype-on minden este beszéltek,majd később video-randiztak és miután mind a kettő kinyögte a másik iránti való érzéseit,egy kis segítséggel,de összejöttek. De ez szerencsére nem ment rá a Levivel lévő öcsi-nővér kapcsolatunkra.
- Úgy ahogy,ti Dave-el. Ahogy mondtad,nem ment rá a mi kis öcsi-nővér kapcsolatunkra.
- Tényleg ti mióta vagytok együtt? - tettem fel a kérdést Lucy-nak. Szorosan Dave-hez bújt,szegény Niall pedig alig bírta ki.
- Hát,már 5 éve – mosolyodott el,Louis,aki pedig épp ivott,félrenyelt és fuldokolni kezdett. Miután megmentettük,azonnal rákérdezett.
- 5 éve???? De az tök sok!
- Igen,de azóta is együtt vagyunk.
- De szép – mosolyodott el Zayn.
Dave csak bólintott egyet,majd végig hallgatta,ahogy a lányok elmesélik neki,hogy mi volt az edzésen,mit csinált a barátnője (ennél a résznél,nevetve belepuszilt Luc hajába) így mentünk haza az X faktor házba,bár úgy a közepénél a Dave-Lucy páros levált és ők a fiú házába indultak.

1 megjegyzés: