Zene

2013. szeptember 13., péntek

20.rész/Az előadások

Sziasztok édeseim :333 köszönöm a jó sok megtekintést,és a komikat az összes részhez. A sulim jól megy ami a blog(ok) jövőjének is jó hír :) Olvassátok sok szeretettel <3 MiraVagyok

Harry szemszöge:

Tom gyorsan lement,utána pedig a lányok következtek. Mindegyik beállt és vártak a zenére. Nem tudtuk,hogy mit énekeltek,de most rájöttünk. Kelly Clarkson – People Like Us c.dalát.
(most Candice Accola helyettesíti Esmie-t,tekintsetek el attól,hogy Candice szőke,peidg Ess barna - írói szerk.) 

Csak hallgattuk,mikor Luc-ra közelített a kamera,Niall lehajtotta a fejét. Liam megveregette csapattársunk hátát,majd tovább néztük a lányok műsorát. Énekeltek,táncoltak,mindent beleadtak,amitől szinte tökéletes volt a műsor. Mikor Lucy elénekelte az utolsó sort,mindenki felállva tapsolt nekik.
- Ők lettek volna a Super Girls,és szavazzanak a...... - kezdte a műsorvezető,a többire pedig nem is figyeltünk,csak vártuk,hogy megjöjjenek. Mikor ez megtörtént,mindenki odament a saját "párjához" átölelte azt és gratuláltunk nekik. Majd jött az egyenruha,amit mindenkinek kötelező volt viselnie...És hogy mi volt az?
Nekünk,fiúknak egy 'I <3 Super Girls' pólót kellett viselnünk,nekik pedig egy 'I <3 One Direction' feliratosat. Majd nekünk farmerrel állították össze,nekik short-al. Miután átöltöztünk Dave is megérkezett,és adott Luc-nak egy gyors csókot. A lány suttogott neki valamit,mire ő bólintott.
- Nagyon jók voltatok – nézett végig a lányokon,majd közelebb húzta magához barátnőjét. Niall-t figyelembe sem vette,így olyan érzésünk volt,hogy Luc nem mesélte el a reggeli incidensüket,amit már tudtunk Niall-től:

Miközben a lányok öltöztek,a fiúk öltözőjében

Niall,mi volt ez a tegnap reggeli akciótok? - vonta kérdőre a fiút.
- Hát – vakarta meg a tarkóját – megcsókoltam Lucy-t...És nem ellenkezett.
- Tessék? - kiáltotta Zayn.
- Te nem vagy normális,tesó! - ráztam a fejem – Ezzel egy egész kapcsolatot cseszhettél el. Lucy-ék 5 éve vannak együtt,és semelyikük sem ártott neked.
- De nem értitek? Nem ellenkezett – vitte fel a hangját.
- De nem az ő ötlete volt,nem gondolod? - vonta fel a szemöldökét Louis.
- Legalább jó volt? - kérdeztem,majd Zayn hátba vágott,jó erősen.
- Isteni – sóhajtott fel Ír csapattársunk,majd ránk nézett – De azt mondta,hogy elfogja mondani Dave-nek.
- Hát haver,akkor te nem éred meg az előadást – húzta el a száját Louis.
- Honnan gondolod,hogy megver?
- Figyelj,mint olyan ember akinek van barátnője – Lou halványan elmosolyodott – Bármit megtennék,hogy a barátnőm biztonságban legyen.
Ekkor meghallottuk a lányok sikítását,és Liam bement az öltözőbe. Hallottuk a beszélgetést,de nem bírtuk megállni,hogy ne dőljünk a nevetéstől. Majd elmentünk beénekelni és elgyakoroltuk a dalunkat Közben Dave is ott volt,de semmit sem csinált. Mintha Niall levegő lenne,velünk viszont jól elbeszélgetett.
- Harry – nézett rám,én meg kérdőn rá. - Lucy elég durva tud lenni...Szóval ha lesz a puszis jelenetetek,én vigyáznék.
- Téged nem bántana,hisz a barátja vagy.
- És a gye.... - Kyle elharapta a szót.
- Mi? - kérdezte Louis.
- És a gyengélkedőn,majd meglátogatunk – integetett,mire megráztam a fejem.
- Én a te helyedben mondom. - veregette meg a vállam.
 Fiúk,lányok ti jöttök – kiáltott nekünk oda az egyik statiszta. Lucy még adott egy gyors csókot Dave-nek,majd mindenki beállt a színpad mögötti megbeszélt helyre.

Felcsendültek a WMYB első szólamai,és akkor kinyílt az óriás,fő ajtó. Majd egyszerre elindultunk kicsit előrébb,de mégis a lépcső tetején maradtunk. Sikítozás töltötte meg a csarnokot,Liam és Mil mosolyogva kezdték el a dalt. Li mellett én,Mil mellett Lucy állt. Közben a hátunk mögött becsukódott az ajtó és az emlékeink erről a hétről villantak be. Képek,videók (persze lenémítva) amik legjobban jellemezték a hetünket. Mikor mi következtünk,lejjebb sétáltunk a lépcsőn,így most mi kerültünk középre.
- But you – énekeltük,és mikor elkezdődött a refrén,leugrottunk a lépcsőről,Liam-Mil páros pedig lefutott. Közben mögöttünk épp olyan videók mentek,mint ahogy gyakoroltunk,vagy a hülyéskedésünk.
 - Baby,you light up,mí world like nobody else – jöttek elő a rejtett ajtók mögül a többiek,mire még nagyobb sikítás következett. Lucy hátranézett az ajtóra,hiszen ott jelent meg,ahogy Luc Levihez fut,majd a fiú megpörgeti őt. Aztán egy Dalucy (Dave-Lucy) pillanat jött.
Énekeltünk,mindent beleadva,hiszen nem engedhettük,hogy a lányok a cél előtt kiessenek. Simon büszkén nézett minket,majd a lányok csinálták a koreót,mi pedig buliztunk a színpadon. Majd mikor jött a szólóm,Lucy-t közelebb húztam magamhoz a derekánál fogva és a kezemet ott hagytam,a másikkal a mikrofont fogtam. Luc a kezét a mellkasomra rakta,az egyikben ő is a mikrofont szorongatva. Elő kellett adnunk azt,hogy mi most "flörtölünk",nagyba kapcsolva. Féloldalas mosolyommal néztem őt,majd mikor vége lett a szólómnak,a lány megpuszilt. Még nagyobb sikítás következett,majd tovább énekeltünk,és buliztunk a színpadon. Végül az utolsó sor jött.
- You Don't know you're beautiful– énekeltük Lucy-val,majd leálltunk.Pár másodpercig csönd volt,majd olyan hangos taps és sikítás vihar vette kezdetét,hogy vigyorogva hallgattuk. Nekünk ez nem volt új,hiszen már rengeteg koncerten énekeltünk,de a lányokon végignézve büszkén hajoltunk meg.
- Ők voltak a One Direction és a Super Girls! - jött be a műsorvezető,azt hiszem,Steve. - Milyen volt,lányok?
- Nagyon jóóó – felelték vidáman és egyszerre.
- Volt egy puszi jelenetünk! Ez hogy is volt? - vigyorgott Steve,majd felém és Lucy elé tartotta a mikrofont.
- Ez volt a koreográfia – vontam meg a vállam,majd megöleltem Lucy-t – De nem bánta.
- Hülye – bokszolt bele a karomba a partnerem,mire a közönség felnevetett.
- És hát volt egy szomorú dolog ezen a héten – kezdte – Lucy,szeretnél mesélni?
- Most őszintén? - kérdezte felvont szemöldökkel.
- Rendben,értem és bocsi a kérdésért! Szóval Lucy-nak meghalt a héten a nagymamája. - közölte az információt,mire mindenki elhalkult. Lucy közelebb húzódott hozzám – 1 perc csönddel tiszteljük meg.
Mindenki csöndben volt,Lucy-nak pedig egyre több könny tört utat. Ekkor Az operatőr vette közben az adást,így megmarad az utókornak. Mikor letelt ez a kis idő,Lucy elkérte a mikrofont majd könnyektől kissé fojtott hangon megszólalt. De ekkor Dave kijött a színpadra,bár pár testőr visszaakarta fogni,Lucy felé nyújtotta a karját,így a fiút semmi sem akadályozhatta meg. Lucy-hoz ment,átölelte és a fülébe súgott valamit,amitől a lány halványan elmosolyodott.
- Nagyon köszönöm szépen,hogy ennyien megtiszteltek ennyivel,és hogy ezen a héten nagyon sokan álltak mellettem és segítettek. A lányok,a mentorok,a fiúk,a családom és a rajongók,de legtöbbet Dave. - szólt bele,majd lehetett látni,ahogy jobban odabújik a fiúhoz. Erre a rajongók tapsolni,némelyik sikítani kezdett. Aztán pár perc után kialakult egy mondat,amit nagyban üvöltöttek egyszerre a rajongók.
- Csókot,csókot,csókot! - erre Lucy elmosolyodott,majd valamit beszéltek Steve-el,de nem hallottuk,mert a mikrofont eltartották. A műsorvezető csak bólintott egyet,majd Dave is becsatlakozott a beszélgetésbe. Két perc múlva Luc Dave felé fordult,a fiú magához húzta (ekkor biztos voltam benne,hogy a kamerák rájuk közelítenek) és egy 'Több milliós nézettség előtt vagyunk,szóval csak finoman' csókot láthatott a közönség. Ezek után fütty és taps zúgott végig a termen.
- Tehát a Super Girls és a One Direction közös produkcióját láthatták – és ekkor levonultunk a színpadról.

1 megjegyzés: