Zene

2013. június 10., hétfő

Szereplők


Név: Lucy Swite
Kor: 19
Róla: Vidám,aranyos,szép és kedves. Érdekli mi van a többiekkel és nagyon szeret szórakozni. A csapatból mindegyik lány a legjobb barátja,de ha választania kéne akkor Kyle-t és Esmie-t választaná. Nagyon szereti a zenét.
Sportok: Táncol
Kedvenc Dal: Mindig változik
Fontos dolog,amit tudni kell róla: Kapcsolatban van és van egy öccse,Levi.



Név: Esmie Gawarneder (Ess)
Kor: 19
Róla: Egy bolond lány,aki nagyon kedves és sokat szórakozik. Szereti mások életét izgalmasabbá tenni,és meg van elégedve a sajátjával. Sok barátja van,nagyon sokan szeretik. Kedves,aranyos és ő a banda döntéshozó embere. Okos és a csapat imádja. Legjobb barátja Lucy.
Sportol: Táncol
Kedvenc Dal: The Wanted - Walks Like Rihanna (Bár nem The Wanted fan!)
Fontos dolog,amit tudni kell róla: Nincs kapcsolatban,és nincsen testvére.


Név: Kyle Wourond
Kor: 18,5
Róla: Imádni való,a banda cuki tagja. Hiperaktív,ezért sokszor lefárasztja a körülötte lévőket. Imádja a természetet,az állatokat és fontos neki a banda. Nem változtatna az életén,és nagyon örül,hogy megismerte ezt a négy "hivatalosan normális" lányt. Okos,bár néha nagy hülyeségeket mond,amin a többiek jót nevetnek. Nagyon szép lány,bár néha nem válik a javára.
Sport: Táncol, Lovagol
Kedvenc dal: Kelly Clarkson - People Like Us
Fontos dolog,amit tudni kell róla: Kapcsolatban van


Név: Samantha Echoment (Sam)
Kor: 19
Róla: Nagyon vidám,nehéz dolgok tudják elszomorítani. Néha nagyon ideges,de ez ritkán fordul elő (ha igen,néha vannak kisebb viták a bandában). Bármi áron megvédené a barátait és a családját. Okos és humoros,az egyik legbalhésabb,mert folyton belekeveredik valamibe. Kedves,de a fiúk rajta leginkább a rossz kislány énjét szeretik. Persze nagyon megértő,és a lányok ismerik a fontosabb oldalát is.
Sport: Táncol, Teniszezik (de csak ritkán,nincs sokszor ideje rá)
Kedvenc Dal: Papa Roach - No Matter What
Fontos dolog,amit tudni kell róla: Nincs kapcsolatban,és van egy nővére


Név: Milly Nuston (Mil)
Kor: 18
Róla: A banda legfiatalabb tagja. Imádja az édességeket (gumicukor,nyalóka és tömérdek csoki),de alakján ez egyáltalán nem látszik,tehát szerencsés alkat. Kedves és vidám,és nagyon aranyos. Nincs sok tapasztalata,bár a csapattársai hibáiból mindig tanul. Nagyon szereti a barátait és a családját. A lányoknak meg kell védenie őt,ugyanis könnyen befolyásolható és ezért sokan megpróbálják kihasználni. Jószívű,és okos. Imádja a zenét,olvas sokat és sorozat függő. Általában Sam-el nézik a kedvenc sorozatokat.
Fontos dolog,amit tudni kell róla: Nincs kapcsolatban,nincs testvére.

2 megjegyzés:

  1. naagyon jó, csak furcsa, hogy a képek híres embereket ábrázolnak, így kicsit zavaró, hogy nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy az adott énekesnőt, avgy színésznőt szeretem-e:( de a blog maga naagyon jó:)*-*

    VálaszTörlés
  2. Igazából,nem pont így néznek ki a szereplők,ez csak egy adott figura,hogy mindenki úgy képzeli el őket,ahogy szeretné! Nagyon köszönöm,örülök,ha tetszik :) A szereplőket pedig te magad formázod olyan kinézetűre,ahogy szeretnéd,így nem lesz zavaró ^^

    VálaszTörlés